sním

sním

Anotace: ___

svět je krásný

jako maču pikču
někdy mi připadá
jak by řekli moraváci
 
"na piču"
 
kukačky
zabraly hnízda
ranní orchestr
rozléhá se po krajině
 
držím tě v pase
pevně
něco mi schází
ale nevím co
 
vyplňuješ prázdno
chybějící žebro
vzpomínky na domov
v sedle motorky
 
bílá čepice Boubína
v jarním vánku
srnčí se zrcadly
duše sní_m
 
vzpomeň si 
na mě
až přijdeš
do svého království
 
Autor Stavák, 16.04.2018
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí