L'existence

L'existence

Jsou dny
Kdy mi nebe padá na hlavu
Protože se nade mnou skláníš
Dýcháš mi do tváře
A lechtáš vousy

Aby bůh sestoupil z nebes
A stal se člověkem

Momenty čiré frustrace
Kdy jen dýchám
Nevěřícně zírám
Kdy v sobě dusím vzteklý oheň
Držící své hlasivky za branou rtů a zubů

Držíš mě prsty
Které přináší slast
I hořkou pachuť znecitlivění tkání
Svalů
Přístupových cest

Prosím
V pokleku
Ale bůh mě odmítá vyslyšet
Aby sestoupil znovu
Mezi lidi
Autor její alter ego, 17.04.2018
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, Akyš, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí