Ještě držím v noci stráž

Ještě držím v noci stráž

Anotace: ......

Jako déšť listí po asfaltu
Před sebou svůj čas hrnu
Jak plamen svíčky ve větru
Se tetelí můj žal
Plakal jsem pro ztracenou lásku
I pro přejetou srnu
Miloval s vášní z lásky
Ale někdy si jen bral

Hleděl jsem do dálek
Přes vzduch který se horkem vlnil
A jen z pár centimetrů
Do očí jsem hleděl psovi
Sliboval stěží možné
A nemožné občas splnil
Nesloužil špatnosti
No - ale vlastně kdo ví

Chtěl jsem se pomilovat v dešti
A uprdnout se nahlas v kině
Koupit si pěknej saxofon
A rozdat zbytek prachů
Pak jsem je nerozdal
A občas jsem byl svině
Podél zdi života
Se brodil vrstvou hrachu

Ještě však naslouchám
A v noci držím vartu
A pořád věřím v to
Že jednou někdo zazvoní
Zahodím mobil
Klíče od auta a kartu
Jen za něj naskočím
A odjedu s ním na koni
Autor Blazius, 18.04.2018
Přečteno 421x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, knihomolka, Fany, Iva Husárková, Dreamy, KeepTheFlameBurning, Frr, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) moc se mi to líbí :-)! ST

19.04.2018 15:10:44 | Fany

Krásné obraty

18.04.2018 23:22:24 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí