Léto v Praze

Léto v Praze

Anotace: :)

V Praze je blaze,

a to v létě nejvíce.

V rozteklém asfaltu

smočím své střevíce.

 

A proto lepší je,

radši jet tramvají,

než tu ty chodníky

doslova roztají.

 

Veškeré území, které

zůstalo panensky zelené,

teď obsadily ženské na

mateřeské dovolené.

 

Kolem se rozezní,

řev hlučných dětí,

zatímco houmlesák,

přebírá smetí.

 

V tomhletom počasí,

ještě víc páchne,

hlavně pokud v buse si,

na chvilku dáchne.

 

Ten, jenž na to ale,

vyzraje zajista,

není nikdo jiný než,

odhodlaný cyklista.

 

 

Autor blueeyedgirl, 20.04.2018
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí