Utíkám

Utíkám

Anotace: Utíkám jak Mohykán

Utíkám jak Mohykán

Jenom tolik nevzdychám

a nedupu jak ježek

znám jak se má běžet

po skalách a z kopce

vběhl mezi ovce

přeskočil jsem barana

co s takýma nohama

co se jim chce utíkat

zastaví, jen když dýchat

přestanu a nevstanu

zas a znova

jak říkal starouš Rocky

teď žene moje srdce

rytmem, který je jen můj

běží semnou a nezná stůj

co s takovým srdcem zběsilým

vím

běžím běžím utíkám

je úplně jedno kam

úplně fuk přes koho

Ho Ho Ho

vždy když je mi do zpěvu

jak na začátku problémů

si připadám, však vím co s tím

přes vlastní stín přeskočím

když zakopnu, už víš co s tím

znovu a znovu do toho všechno dát

a zase vstát!

Chodím zdravit želvy

Abych nebrečel jak ony

Kdyby tady byli,

Chodil bych zdravit slony

v Manchesteru jsou ale  jiná zvířata

je jich moc a jak divoká prasata,

se někdy tváří, pak nevím kudy kam

tak utíkám.

Už vidím lidi jako šmouhy

mám rád, když nosí barvy

plné radosti a touhy

a hlavně jsou vidět.

Tak utíkám

Není tu před čím, není kam

Jen utíkám a sám.

Doběh jsem závod jako poslední

ale už jej nikdy neskonči

tak když všichni vyhráli

pak přestali

já dál utíkám.

Prostě to mám rád

tak jen tak.

Už taky občas těžce dýchám

chrčí to ve mně jako ve stoji

nebolí, nebojím, nestojím

o doktory či zbrojnoše

až budu chtít kámoše

chytím si vlka.

Autor Bolder, 21.04.2018
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To já sloužím jim :D

27.04.2018 00:26:04 | Bolder

Dokuď nohy slouží... S úsměvem ST

22.04.2018 04:29:56 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí