Umpa Lumpa

Umpa Lumpa

Anotace: Měli jsme doma Umpa Lumpu pomřel chuděra na křeče neměl co jíst, tak požra...

 

Měli jsme doma Umpa Lumpu

pomřel chudák na křeče

neměl co, tak požral škumpu

jeden by řek, že uteče

leč on furt držel se jak klíště,

Stoupu pořídíme příště.

Autor Bolder, 23.04.2018
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí