=Po kraji

=Po kraji

Anotace: ----...----

~~~~~~~
Projít se po kraji
kde lišky dobrou noc 
ti popřejí...

a ty si v mechu usteleš
a kabátem se přikryješ
uslyšíš sovu houkat
na měsíc se budeš koukat
za chvíli ho schová mrak
a ty usneš jenom tak
pod zády tě hřeje mech
a ty si myslíš nech mě,nech
spát v tom tichu lesa
ráno nad hlavou nebesa
a slunce co se mnou vstává
slavík ten křídly mává
kouzelný den všem přeje
z květu se motýl směje
a ty se vydáš ze vzpomínek
za oknem kvete rozmarýnek
život ten běží dál a dál
vrací co někdy vzal

a slunce svítí a vítr fouká
ve větvích si i píseň brouká
i ty si s větrem zazpívej
a usmívej se,usmívej...

~~~~~~

Autor Květka Š., 27.04.2018
Přečteno 226x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Kapka, mirecek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, usmívám se...ST

28.04.2018 09:49:18 | Kapka

Děkuji jsem moc ráda. :-)

28.04.2018 13:54:06 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí