Americká

Americká

Anotace: jel jsem tahle v autobuse...

stoupni si do řady!
v pozoru stůj!
na cizí rozkazy
poslušně salutuj!

do ruky zbraň si vem
zabíjej nevinné
je to jen smrt
nikoho nemine

že prý jsi hrdina?
šarži sis vysloužil?
to kulku do břicha
tu by sis zasloužil

na co to násilí?
na co ty zbraně?
ty lide vojenský
zapomeň na ně!

ty lide vojenský
jen se vrať domů
rozesměj děti
potěš svou ženu
Autor shaamot, 21.02.2007
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: drahý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já na vojnu nepujdu ... já to *****

tak ja taky hodim jednu na tohle tema

21.02.2007 23:29:00 | pigeon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí