Nechápu....

Nechápu....

Nechápu
co řekla jsi
že jsi jen zvíře
mám v hlavě Otazník?
stopu
co nese divný kníže
naději,povzdech vykřičník!
mlčíš...já mluvím
sladký hlouposti
že na tom vlastně nezáleží
že jsme jak vlci
v krajině beznaděje
světlo vždycky tmu miluje
tak kde je...
Naděje.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 28.04.2018
Přečteno 216x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí