Asfaltové myšlienky

Asfaltové myšlienky

Anotace: ...

Kým stojím na červenej
chce sa mi dážď dostať do mozgu
no moja hlava nie je kabriolet
s odnímateľným temenom
a tak klope krehkými klbami
na kapotu
nech ho pustím dnu

márne

stierače gumeným jazykom
z čela olizujú pot
zmiešaný s pieskom zo Sahary
a cez rozmazané myšlienky na to
od čoho som odišiel
ma oslepujú ďalekozraké oči
nepokojných áut
s ľudským mäsom v bruchu

teším sa
že som z pazúrov kurvy
unikol nepozorovane
ako moč do postele starca
a srdce ostalo celé

ešte pár radostných pokrikov
kým naskočí zelená
a križovatka ma strávi s ostatnými
aj bez kyseliny
v asfaltovom žalúdku

nech žijú všetky cesty domov
Autor Nervaque, 28.04.2018
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: Anděl, Frr, Philogyny1, hanele m., manon_87
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem potěšen...bizarní počtení..což tuze rád**ST* :-D

29.04.2018 10:32:58 | Frr

...ta předposlední strofa...

29.04.2018 10:00:12 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí