Raketově vpřed

Raketově vpřed

Anotace: ...

dny letí tryskem
raketově vpřed

když prolétám životem
jako raketa
s plnou nádrží
a elitní posádkou

trajektorie letu
vede až na Mars

a já spolu
se zelenými mužíčky

vyhlašuji
mír a lásku

v celém vesmíru
Autor Razer, 29.04.2018
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Psavec, Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí