UB II

UB II

Anotace: 2013

ve vlasech léta už cítím podzim
když se dívám na nezapočaté žně
všude kolem ještě trpí tráva pod žárem slunce
ale já už vidím shnilé listí pod nohama

nohama pevně na zemi a mezi sebou kameny
jen kameny a trní
pro kristovy rány

počítej se mnou
jeden dva tři důvody
proč zůstat přikovaný k tvému teplu
to tělo tvé tělo
ale až zítra vychladneš..


pro tvé oči se se mnou už nic nechce bavit
a lákají mě na drahé věci
a prší mi do dlaní kleště drží mou pozornost
někde nahoře
kde nemám vůbec být


máš mnoho řešení pro jednu rovnici

nadrobil sis tak to sněz!


v obratech které nepoužívám
by popis léta které nezačalo
a vlastně končí..

byl jen tím co si chcete přečíst ne tím
co cítím ne tím co v sobě nosím
a ty a to tvé tělo
vychladlo a já jsem za to
neskutečně


jinde
Autor CoT, 30.04.2018
Přečteno 335x
Tipy 22
Poslední tipující: Jasmin de Paris, Frr, tall&curly, odnikud, Avola, Philogyny1, Robin Marnolli, bogen, hanele m., Kett, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cítím paralelu...je to zvláštní :)

03.05.2018 00:00:32 | odnikud

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí