♥=Kočkovaná

♥=Kočkovaná

Anotace: .....(*!*).....

Prostě kočkově

~~

Za lekci jara se neplatí
ráno vše sluncem pozlatí

jaro nás těší každý den
ptáky zpěváky probuzen

 

dobrý den ty mi pošeptáš
polibek z lásky ten mi dáš

a já se k tobě ráda přitulím
že jsem jen tvoje dávno vím

 

do ouška já ti zamňoukám
že tě můj kocourku ráda mám

spolu se schováme do pelíšku
doma či venku na sluníčku

 

a je nám spolu mňoukavě
a hravě a mile a příjemně

prostě kočkově
mňau


-----------------------------

 

 

Autor Květka Š., 02.05.2018
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sladkáje vždy hubička
od kočičího mazlíčka - potěšení, ST

03.05.2018 09:35:02 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí