Vypravěč otázek

Vypravěč otázek

Anotace: neuměl jsem to dobře zpracovat. Sám si, ale myslím, že je to dobrý nápad. Kdo to dokaze lépe at pošle na mail svou verzi o vypravěči

Obchází a ptá se lidí,
zdali na něco ptát se smí,
otázka je jeho příběh,
říká co a v jakých místech.
Život složen z otazníku,
otázku chce na pomníku.

Mnoha lidem je jen k smíchu,
on se ptá sám sebe v duchu:
Proč jim vůbec vypravuje,
když se mu lid pouze směje?

Vždycky dotaz připraven má,
jenž vyřkne v chvíli klidu,
otázek zná nespočetně,
otazník má v erbu.
Nikdy není zkleslý, smutný,
rozzuřen či arogant,
nebojí se ničeho
a už vůbec otázat.

Je vypravěčem otázek
a vypráví vše možné,
světem měkce prochází
a to co často nachází,
ho v mnohém překvapuje.

Jeho pouť však zkončila,
když odpověděl sobě
na otázku položenou.
Nemohl už vyprávět...

A proč? ... Proč ne?
Autor pigeon, 22.02.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

precteno 20x, 0 hodnoticich, 1 komentar

tak se se mnou nebavte, no :/

26.02.2007 08:35:00 | pigeon

jen jedna - Proč ne?

22.02.2007 17:49:00 | pigeon

náhdou je to dobré. proč ale nechceš pokračovat dál, vždyť i na otázku proč existuje více odpovědí..

22.02.2007 11:47:00 | shaamot

je to příšerné! Přepište to někdo

22.02.2007 00:36:00 | pigeon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí