S hlavou v oblakoch

S hlavou v oblakoch

Anotace: ...

Hlava v čiernych oblakoch

pevne zovretá do klieští
aby život krompáčom cez temeno
vydoloval aj zvyšky naivity

až potom povolí stisk
a spustí zjazvené telo
neschopné vnímať zázraky
medzi ostatné bytosti
vypchaté mäsom
nech je tiež obdivované
v galérii bezduchosti

a návštevníkov z radu anjelov
je veľa

prechádzajú sa pomedzi ľudí
a bavia sa na ich ochote
veriť rozprávkam

a to im ich šéf zoslal už toľko zverstiev
sklamaní
poníženia
no napriek tomu pod vežami
listujú vo zväzku klamstiev
ilustrovanom pornom
a mrtvolami

je nutný hard reset ľudstva
preto satan lezie z pekla
medzi smrteľníkov
spáliť im srdcia už teraz

láskou
ako vstupnou bránou do nenávisti
Autor Nervaque, 06.05.2018
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: gallatea, bogen, Philogyny1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí