Pro jednoho.. kamaráda..

Pro jednoho.. kamaráda..

Anotace: Mám Tě ráda; fráze, ale my si je přesto říkáme.. a cejtíme.. se dobře..

A čas běží..
a někdo nestihne tramvaj..
a někdo život..

a někdo ..

se ptá, proč to všechno..

proč je to všechno tak složité.. Nic není tak prosté, slýchává se..

Otáčí se list papíru,
stejně jako problémy,
které se nechtějí řešit samy..

které..
dítě je štastnější?

Nebo už dítě nejsem..?
Co myslíš..?

Až jednou..
budem naproti sobě stát..
a budem se smát..

nám..

navzájem.

A navzájem se budem.. líbat

a budem ze sebe sypat
všechna slova, která nás napadnou
a dopadnou

na nás pocity

Ty všechny pocity, že
to je chyba.
Nebo touha?
Autor Barushca, 22.02.2007
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé... co do formy i obsahu. :)

12.04.2007 21:09:00 | Ariana (Lori)

Nebo láska?

22.02.2007 08:14:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí