Vysypaná kárka

Vysypaná kárka

Anotace: kompostace obrazů :-)

špinavej karton
bez
valnýho studu
řídký kafe
převlečníkem
krále bludu

čárka přes
písničku moře
cicmání strašidýlek
na horký prdelky
křehká slečna smrt
na dně kabelky

naposled olízni
rub prachu na lžíci
a vykovej odvahu
přes hubu mlčící

anděl ti ukrad
žízeň i naději
vystroj mu veselku
v žebrácký livreji
Autor Hugo Ramon, 08.05.2018
Přečteno 265x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí