Šum peněz

Šum peněz

Anotace: ...

Šum peněz

peníze prachy love
když už leží na stole
táhnou každému oko
nedaj nikomu pokoj

mazej ty ruko hbytá
slina tě zase chytá
nemůžeš moc hýřiti
když je to na přežití

napřed musíš do práce
nic neroste na táce
dá to dřinu vydělat
na peníze zadělat
Autor Razer, 12.05.2018
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí