Fotbalová hymna

Fotbalová hymna

Anotace: Fotbalová hymna

Na plácku za domem

trénujem s balonem

náš tým je z ...ic

nejlepší z všech vesnic.

Na hřiště každý rád

chodí fotbálek hrát

po něm se vždy sejdem

v hospůdce nad pivem.

Proberem utkání

a slovy uznání

soupeře zahrnem

zvláště když vyhrajem.

My jsme tým z ...ic,

nejlepší z všech vesnic.

Autor Barijitka, 13.05.2018
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, grázlík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vesnickej fotbal je nej
O:-)

13.05.2018 21:54:32 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí