Ach tak já

Ach tak já

Anotace: ....

Ve víru myšlenek topím se marně,

že nedělám nic dobře, nedělám nic správně.

Uličkou hanby domů se vracím,

Ty říkáš "Mám tě rád",

já tiše zvracím.

 

Dnes už já vůbec,

v sobě se nevyznám,

připíšu Tvé jméno

potajmu na seznam.

 

Říkáš "Jsi hezká",

a že mi to sluší,

zatímco na černém trhu já,

prodám svou duši.

 

 Protože trpělivost,

už dávno mi přetekla,

přes všechnu nelibost,

toužím jít do pekla.

Autor blueeyedgirl, 13.05.2018
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí