Bublinka

Bublinka

Anotace: ukázala mi lásku, ukázala mi světlo, ukázala mi lež, ukázala mi zradu....je můj osud

Zrcadlo rozbité na tisíce kusů
zkoušel sem slepit kobercovou páskou
Chtěl sem se vylhat ze všech těch hnusů
a tvrdit ti, že si mou láskou
že si má bublinka z mýdlové vody,
že se chci dotýkat tvojí kůže
vzal bych tě do kina, ne do hospody
a místo cigaret kupoval ti růže
Chtěl sem slepit ty zbytky lásky
Co snad někdy byly kolem nás
Jsi jako já máš na duši vrásky....
...Klidně brzdi, odepnu si pás...
Autor K.O.N, 22.02.2007
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: palošáček, Juliete, excited
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se báseň taky líbila, jen mě tam ruší sem a si, místo jsem a jsi...

03.04.2011 12:50:00 | palošáček

tu už jsem od tebe slyšela... krásná..

22.01.2008 17:44:00 | excited

Velmi zdařilé... (to se týká básně).

22.02.2007 09:16:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí