♥ ~Památeční

♥ ~Památeční

Anotace: -----♥♥♥-----

~~~~~~
Včera ji napadlo
že pustí si gramofon
tam zní ten jeho zpěv
snad jako zvon...
pak ve stínu lampy tančí
a dost,
snad to stačí
je to jak stínové divadlo
a on jenom přemýšlí
...co tě to holka napadlo...
a ona se vlní jako had
on má tu holku jistě rád
tak se k ní sklonil...na chvíli
/asi ji i políbí/
ji září štěstím oči
teď oba se v tanci točí 
nějak jim v lásce nevadilo
že to v tom gramofonu 
tak zaskřípalo
...totiž...
deska ta má od jehly šrám
ti dva o ni v objetí zavadili
a gramofon vzdychne
to já znám
la,la...skříp...li,li
na novou desku si počká
třeba se brzy dočká.

No nevím,
ti dva se štěstím tetelí
za chvíli skončí v posteli
a na starý gramofon?
Na ten už ani nepomyslí...
písničku o lásce
tu zpívá on.
A lampa vrhá stín
kam? Nepovím.

~~~~~~~~

***

 

Autor Květka Š., 17.05.2018
Přečteno 217x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A v klíně zaklíněný klín...:-)

18.05.2018 20:56:37 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí