unavená naivitou

unavená naivitou

Anotace: ...

Mám propíchnutou tvář
a na hlavě 32 let starou paruku

procházela jsem hřbitovem tak dlouho
až jsem zjistila že jsem pohřbená za živa

pak už jen stačilo odhrnout nános hlíny
vyčistit si žlutý zuby a usmát se

smát se na lidi co mi nad hlavou nechávali
zapálenou svíčku

dým spálených cest
mi na chodila nakreslil špínu všech měst

mám ráda tmu protože všechny stíny jsou zanedbatelný
ale někdy si na ně posvítím

stejně pořád zakopávám o všechny křivdy
je čas se na všechno připravit

a počítat s tím že to stejně nedopadne dobře
Autor Avola, 18.05.2018
Přečteno 385x
Tipy 7
Poslední tipující: Philogyny1, Jort, Amonasr, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, hned první sloka...

20.05.2018 21:14:24 | Philogyny1

Tou první slokou jsem to trochu přikrášlila :-)

22.05.2018 16:01:16 | Avola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí