Věčné ticho

Věčné ticho

Anotace: Pro WhiteSkull, děkuji za impulz...

Ani pero básníka,
po papíru nešelestí,
žádná lopata hrobníka,
nikoho už navždy neutiší.

Bez větru i strom je němý,
uprostřed lesa mezi svými,
vše okouzlilo věčné spaní,
starý se starými, mladý s mladými.

Po všude a po ničem,
toulá se neviděno,
jen lehce s kuší a mečem,
do ticha oblečeno.

To co každého v srdci trápí,
co okusí mnoho dalších generací…

Naše věčné ticho…bez hvězd, jen s mlčením…
Autor Láďa, 22.02.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí