City jsou víc ale necítím nic (Zapomenuté vzpomínky)

City jsou víc ale necítím nic (Zapomenuté vzpomínky)

Anotace: Po dlouhé době se vzpomínkou na lásku která skončila a která nepřinesla nic než bolest , smutek i radost ale také trpkou příchuť samoty

Šrámy na duši mám 

srdce na kusy rozbitý

Přesto ještě neumírám

Ač city jsou zabitý

 

Každý ráno se probírám

Zapomínám jména vyrytý

Minulost si nevzpomínám

Střepy pod kobercem ukrytý

 

Malou díru ve srdci ukrývám

Záplatou na duši přikrytý

Rány zapomenutím zašívám

Hlavně ve kterých jsi ty

 

Tvé jméno na rtech stále znám

Hořké jsou ty pocitm

Už se v tom nevyznám

Proč nemohou být zapomenuty

 

Pandořinu skřínku třímám

Klíčem do zámku zareznutým

Naposled ji zavírám

Se jménem tvým

 

Srdce mnohokrát probodnutý

Kolikrát ? to už nevnímám

Zapomenout ty léta prokletý

Na novou cestu se vydávám

 

Jen jizvy zůstanou do kůže vryty

Na každém kroku vidět tě přestávám

Už nepadám do temné prázdnoty

Proč jsem tě miloval marně se ptám

Autor Dědek, 18.05.2018
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Jasmin de Paris
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí