dostává

dostává

Anotace: .

dostává

mě šepot

pravda
láska
 
nehraní
na polobohy
nefalešnost 
upřímnost
 
čestnost
dostávají 
mě hodnoty
dávno zapomenuté

zaprášené
pošlapané
vysmívané
upálené popírané
 
dostává
mě zvonivý smích
vůně malin
cikády
 
štěbetání vlaštovek
vylíhlých kuřat
kokrhání nad ránem
vůně otavy
 
dostává mě 
do kolen
polibek
anděla
 
 
Autor Stavák, 18.05.2018
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí