Pod oblohou

Pod oblohou

Anotace: S bolehlavem ale i tak je na světě

Házíš boky do rytmu kyvadla

Zvuky vteřin tvých podpadků

Naše hodina dávno uvadla 

Jak přání u zdi nářků

 

Od pádů po postavení 

Po malých krůčcích 

Minulost se nezmění

Spokojeni s osudy ostatních

 

Kde je srdce rozum neporučí

Kde je rozum srdce nevítězí

A tak prach padá do očí

Když slunce vychází

 

Počítám mraky na obloze 

Hvězdy při úplňku 

V ležící poloze 

Držíc osud za ruku

 

S přáním štěstí tobě i ostatním

Jimž se do života nevrátím

Autor Dědek, 22.05.2018
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, FairyLAdy, Jasmin de Paris
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí