Piha

Piha

Anotace: ...

Dávno už se mnou nebydlíš

Dávno už nebydlíš ve mně

Říkala jsem si

A pak ses

Jednou k večeru objevil

Já už v polospánku už už před usnutím

Stáhl jsi ze mě peřinu

Dotkl se mojí pihy tam

Věděl jsi přesné souřadnice

A od té doby spím nahá záměrně 

Aby ses

Mohl každonočně vracet

Obkroužit mlčky prstem kruh kroužek

A zas jít

Tohle nás znovusblížilo tak

Že když jsi na mě jednou z ticha promluvil

Věděla jsem, že zase my dva budeme

 

Až když se piha zvětšila

Nabyla nepravidelného okraje

Až to nás rozdělilo znovu

 

Autor Krysařka, 22.05.2018
Přečteno 368x
Tipy 12
Poslední tipující: básněnka, jondys, enigman, Jort, Frr, Philogyny1, MARKO
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych řekla něco o slepých mapách, co maj zvláštní tělo...

20.11.2018 23:56:08 | básněnka

mapy holt nezobrazují uzavírky...

24.05.2018 12:21:29 | enigman

...nepravidelné okraje cizí mapy...

23.05.2018 19:08:34 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí