...Tebe do náruči smrti

...Tebe do náruči smrti

Anotace: ....

Sen
Co květy rozevírá
Jen
Co s Tebou trávě snídá
Smrt
O které ráda mluvím
Stuhy duhy
Potmě lovím
Krev
O které to své tuším
Náhodu
Nehodou ruším
Krev
Je všude kolem nás
Přisouvám tě blíž
Je čas
Smrti
Která
Vrásky škrtí
Nad propastí
Smrti
Umírání
Marné klání
Končíš
Končím
za svítání
Autor Ammazonic, 22.02.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí