nevím proč

nevím proč

Anotace: ...

Všichni odchází
přicházíš jen ty

po ránu jako otázka
na jazyku pachuť otazníků

v jogurtu goji
mi připomíná
že zdraví vážím na gramy

když venku burácí
moje oči jsou pořád krvavý
a ta krev se neztrácí

slova od vodníků
jsou do chodníků vepsaný

v tomhle světě je legrační
i můj vlastní smutek

jen nevím proč bych měla smrdět hovnem
pokaždé když na mě sereš

litry parfému nezvládnou
přebít touhu která pálí
jako žáha horké květiny

pošli mi trochu alkoholu
dostane se ke mně přes žíly
Autor Avola, 24.05.2018
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: breberkar, Jort, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí