♥~Včerejší den...

♥~Včerejší den...

Anotace: ~.....~.....~

~~~~~
Jsem trochu smutná
a nevím proč
země ta se točí
jak kolotoč,
zbytečně hledám si
včerejší den
ať chci nebo ne
utekl ven.
Najdu si dnešek,
to bude lepší
nebo si počkám
až na den další.

Ten bude 
jak utkaná pavučina
i já budu asi 
taky trochu jiná.
Chvíli si mlčím,
to hlavně v noci
chvíli si zpívám,
ráno slunci
chvíli s větrem
šepotám si
a jako ten vítr
ti načechrám vlasy.

Nemůžu říct 
že se ti nezavděčím,
nemůžu říct 
že si jen tak brečím,
já jsem tvá milá
dešťová kapka
která si do tvých 
rozevřených dlaní ťapká.
Ty kapky pak zlíbáš
ze svých dlaní
to byla předehra
...milování...


~~~~~~~

Autor Květka Š., 24.05.2018
Přečteno 249x
Tipy 7
Poslední tipující: Anděl, Jort, Kubíno, Iva Husárková, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko! moc ráda čtu Tvé básně...mám ráda i fota...

25.05.2018 15:04:15 | Anděl

taky se mi moc líbí "ťapká" a konec je boží ST :-))

25.05.2018 06:13:05 | Iva Husárková

Kapka ťapká ...
Moc pěkné

24.05.2018 18:52:33 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí