♥~Dřívko od nanuku

♥~Dřívko od nanuku

Anotace: ......(*:*).....


~~~~~

Na první schůzce
ty políbíš mi ruku
já honem upustím
dřívko od nanuku
ty mi pak podáváš
v krabičce orchidej
ta krásně voní,
říkáš mi
pomalu otvírej.

Vyndám ji z krabičky
dám si ji do vlasů
červenou orchidej
jako mák do klasů
pak tvé rty ucítím
jak ty mé líbají
a znovu a znovu
jen jeden polibek
neznají.

Mezi nás jenom tak
teď láska vstoupila
a slza z mých očí
nám štěstí pokřtila,
škoda že jen na chvíli
každý pak šel jinam
asi poznat svět
teď už tě ani neznám.
Kolik je to vlastně let?

"Nevím,zapomínám"
ale ty nanuky 
ráda stále mám

/i když už nestojí korunu/

~~~~~~~~


Autor Květka Š., 27.05.2018
Přečteno 197x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Pavlina, Anděl, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Směji se...to nestojí.....líbí se mi. krásné foto!

28.05.2018 12:52:35 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí