Víc než všechno

Víc než všechno

Naučili jsme se spolu mlčení
Které přesahuje horizont
A doprovází jej dlouhé pohledy do prázdna
Tam
Kde všechno začíná

Pískem obtěžkaná chodidla
Vůně kouře vehnaná do vlasů
Kterou ke mně přinesl vítr

V prchavých momentech láskyplného chtění
Kdy mi svíráš svou horkou dlaní rameno
Dívám se ti do unavených očí
Zoufale se chci nadechnout
A s vydechnutím vyslovit
Ty prokleté omluvy
Které mi nejdou
Přes rty

Chci se vyznat ze všech křivd
Z marných pokusů o sblížení
Z lásek místo ranní kávy

Místo všeho jen uvnitř vzplanu
Obdivuju stromy na úpatí hor
Co šplhají k oblakům
A na tebe se usmívám
Ve svorném mlčení
Které je víc
Než všechno
Autor její alter ego, 28.05.2018
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Pavlina, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí