Smrt

Smrt

Anotace: Smrt, pokažné přijde...pokažné zanechá bolest...špatná ale není.

Nepostradatelná jak tečka na konci věty.
Dřevěný můstek nás lidí mezi dvěma světy.

Bezohledně chladná, však stále žádoucí.
Kouzelnice mocná, smysly lidem matoucí.

Pustá křižovatka kde již směrnice nefungují.
Posluchačka ozvěn, které lidem v uších dují.

Neznámá, nikomu však nepřijde tak cizí.
Žebračka, vezme si život a pak zas zmizí.
Autor Severka, 22.02.2007
Přečteno 387x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká přirovnání:-)

23.02.2007 16:11:00 | Lucyane

Tleskám!!!

22.02.2007 15:34:00 | SadLily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí