Nepripravuj sa na smrť

Nepripravuj sa na smrť

Anotace: ...

Amen je kurva
ktorá nevládze pokračovať
v súloži s bohom
a to ju ešte čaká zástup
nedočkavých klientov
na kolenách

nemajú toho veľa
no očakávajú luxusný pobyt
v nablýskanom kráľovstve

vraj za zásluhy

no jebať život do riti neznamená
odmenu za orgazmus

je to frigidná nymfomanka
ktorá dá každému
ale len raz

potom to už prevezme satan

ten najúprimnejší kritik
bytostného porna
Autor Nervaque, 29.05.2018
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, bogen, Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvele existencialne dielko

28.09.2021 10:15:14 | gallatea

Líbí se mi ten konec.
Amen.

30.05.2018 16:48:03 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí