♥~Cibébky....

♥~Cibébky....

Anotace: ---♥---♥---♥---

~~~~~~~
Mít ráda fialky
milovat kopretiny
ráda číst pohádky
chodit i na maliny
poznávat bylinky
vědět co která léčí
a v hlavě vzpomínky
na jedny černé oči...

byly mé babičky
té pravé,laskavé
z copánku drdůlek 
měla na své hlavě
nosívala šátek
modrý a s puntíčky
i takové bývaly
ty naše babičky...

ve starém kredenci
s kraječkami
byly i dva hrnky
s karamelkami
a v plechovce od čaje
rozinky-cibébky
na ty já babičce
jsem nechodila nikdy.

Jako ta z pohádky
byla má babička
o ní je vzpomínka
o ní je básnička... ♥

~~~~~~~

Autor Květka Š., 01.06.2018
Přečteno 222x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeežiš... to je tak nádherné ST :-))

02.06.2018 11:12:56 | Iva Husárková

Vzpomínky na naše Nejdůležitější, Nejmilejší nám nikdo nemůže ukráct, a To Je Úžasné.

01.06.2018 16:34:12 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí