Nemoc z povolání

Nemoc z povolání

Anotace: ... pro někoho

Po stropě pobíhají sousedovic kočky

stíny od propisky

a moje myšlenky

Ty divoké šelmy

co utíkají do Afriky

aby se mohli znovu potkat

se svědomím naftově černým

jako smrt

 

a znovu trpět

 

jako hvězda v zániku

dohořívajících vášní

na břehu Jordánska

 

A pak jsi tu ty

jsi jako

lístek na peníze

pro zaměstnavatele

beze jména

Jako dopis psaný v anonymitě

Výherní los

bez výherce

Jsi rande naslepo

v kavárně pro světlušku


Plakal bych Tak si plivni
Ne všechno krásné je

ejdž-aj-ví pozitivní

 

Autor Jasmin de Paris, 01.06.2018
Přečteno 190x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí