Den za dnem

Den za dnem

Anotace: Déšť

Míjím den za dnem
Sen za snem
Déšť je tě plný
Smutek jak vlny
Vlní se ve mě
Kreslím si ve vzpomínkách
Svět se děje z dálky
Až tohle skonči
Vrátím se
Jak hrdina z války
Autor hnědá, 01.06.2018
Přečteno 202x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Pavlina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí