Život trpitelův

Život trpitelův

Anotace: Jak asi vypadá život člověka jenž nežije ani tak svůj život jako ostatních kolem sebe s jejich trápením a vším co k tomu patří . Člověka který v dnešní době již nemá vlastně v momentální společnosti prakticky místo . Dnes je doba grázlů a šejdířů .

Vylez z díry v níž se nacházíš

Jenž ji zatopil déšť slz

V životě na překážky narazíš

Nejde to vždy jen skrz

 

Nejde si dokola se slovy hrát

Vyrazit nahoru do výšek

A přestat si do očí pořád lhát

Chovat se jak poslíček

 

Nikdo za tebe nebude žít

To musí každý sám

Je na tobě zůstat či odejít

Konec , začátek není znám

 

Temnota tak jak ji znáš

Není tvým domovem

Pořád ještě na výběr máš

Jít dál za světlem

 

Dostaň vše pod kontrolu

Nenech svět tě pošlapat

Nepadej opět tam dolů

V temnotě poslepu tápat

 

Nedovol pošpinit tvou duši

Poskvrnit co zůstalo

Ti co jdou stejnou cestou tuší

Jak k tomu stačí málo

 

Jeden krok a čeká pád ze skály

Jménem dnešní svět 

A vše octne se opět tam v dáli 

Slova nelze vzít zpět

 

Z činů meč a ze slov štít 

V hlavě plné chaosu

Co dělat dřív a kam jít

S otázkou ( jak to unesu)

Autor Dědek, 02.06.2018
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano......trefně popsané!

03.06.2018 10:19:24 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí