Pre živých

Pre živých

Anotace: ...

Napriek tomu že ešte mám srdce
som rád sám

a každý kto nie je so mnou
vyhral v lotérii
pretože som ho určite minul
len o jeden dotyk



bolím

som najhoršia rakovina
na ktorú liek nemusia tajiť
pretože ho nikdy nevynájdu

nemám totiž záchytné body
a mením nálady
podľa hodu kockami

bez prípravy a inkubačnej doby

som život
Autor Nervaque, 06.06.2018
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, Iva Husárková, Philogyny1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolí.

07.06.2018 08:17:13 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí