♥~Ne,to nebyl sen

♥~Ne,to nebyl sen

Anotace: ***---***---***


To nebyl sen

---*---

Šedý má už vlas
na mne má vždy čas
ten starý pán
z pohádek ho znám,
každé ráno popřeje
ten nejkrásnější den
já už jsem vzhůru
ne,to nebyl sen...


po tváři mě pohladí
vlasy mi z čela odhrne
a pak povídá poslyš
já vím na co myslíš...
já ale čarovat neumím
kouzelný zvoneček
ten také nevlastním
já ti holka jenom můžu
jednu radu dát
měj svůj život ráda
vždyť i on tě má rád.

 

Já to vím
že někdy je hůř
do zrcadla se podívej
vidíš smutnou tvář
na ni se usmívej
vždyť se znáš.

A já,
povídá ten starý pán
na další smutnou
si čas udělám.


Potom se usměje
svůj klobouk nasadí
a jak se objevil
tak rychle zase zmizí.

__________

 

Autor Květka Š., 09.06.2018
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.......krásné...moc...

10.06.2018 08:07:50 | Anděl

:-)...děkuji za návštěvu a přeji pěkný den...

11.06.2018 16:17:32 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí