Výlet

Výlet

Anotace: Manželčin středeční výlet.

  VÝLET
Napsal:František Jonák

Požádám dnes Marinu,
když jedeme na ten výlet,
vezmi velkou svačinu,
nebudeme hlady kvílet.

Na firemní nástěnce,
napsáno je dnes,
všichni buďte v pláštěnce,
nejdeme na ples.

Každá z nás se nalíčí,
vydáme se ku Brnu,
jsou tam přeci hasiči,
já se k nim však nehrnu.

Zajedem do Dinoparku,
mrknout se n T-Rexe,
s holkama pak na polárku,
nejsme děti,nepleť se!
Autor František Jonák, 10.06.2018
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí