Neznaboh

Neznaboh

Anotace: ...

Život žiji jak prase
a v nebi mě nechtějí
že prý ožral jsem se zase
andělé si stěžují

a že jsem svatému petru
hrozil zase pěstí
a že v pekelném svetru
jsem na matech nebeských kusil štěstí

že jsem se poblil
ježíši do dlaní
pak jsem ho skolil
a praštil ho po škrani

že v noci chčiju
na zlaté sochy
a že po osmém pivu
vzývám falešné bohy

že prý jsem kacíř
a do nebe nesmím
seru vám na to
jdu dál o další vesmír
Autor lukassnajdr, 13.06.2018
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí