Hledání

Hledání

Tvůj půvab mi bere dech
čim to žes tak zvláštní
že srdce mé tě zvěční
je to smůla - je to pech?
je to šance vysněná
nebo cesta ztracená?

jsem jen pouhý bloudící
po lásce štěstí, toužící
v řece času proudící
v hlubinách se topící
na temné dno dopadám
světlo věčnosti hledám,

chtěl bych povstat z popela
a potkat svého anděla
a povznést se k nebesům
kde nespatřím temnotu
tam ve hvězdám boží dům
kde nepoznám samotu
kráčet vstříc svým snům
Autor Valentin Pontifex, 14.06.2018
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí