Pravda je možná ve hvězdách

Pravda je možná ve hvězdách

Anotace: >>>>>>>>>>>>

Dívajíc se do hlubin 

Plných ztracených nadějí

Možná cesta do dějin

Ve které se činy ztrácejí

 

Na dně zatoulané paprsky

Časů kdysi zapomenutých

Z lidských výtvorů jen trosky

Od poutníků časem darovaných

 

Snad celá staletí

Plná nevědomosti 

Jsou ta prokletí

Od roku 0 do přítomnosti

 

Jeden život nestačí na rozluštění

Hádanek která čas zanechal

Od létajících lodí po věštení

co ještě čas před námi si schoval

 

Jaká tajemství a záhady

Myšlenek nevyřčených

Zůstali nám jen dohady

O dílech skoro zapomenutých

 

Pravdu zapadal prach

Vědět vše a nevědět nic

Plout prstem ve hvězdách

Chtít znát stále víc

 

 

Autor Dědek, 14.06.2018
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné...líbí se mi!**ST**

15.06.2018 07:23:08 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí