♥ ~Modrá je dobrá

♥ ~Modrá je dobrá

Anotace: **~~~~~~~~~~~**

~Modrá je dobrá~

~~~~
Modré jsou tvé oči
modré je nebe,
modrá je vodní hladina,
šťastná je každá nevěsta
když něco modrého
pod šaty má.

Modrá je taky sukně mini
která jen tak tak
zakryje co má
i když to někdy
ta minisukně ani nedělá.
Modrý je inkoust,luční zvonky
květy čekanky
i drobné pomněnky,
modrá je taky krev šlechtice
modrá je někdy modřina
modrá je taky skalice.

Modrá je ta naše
matička Země z vesmíru,
do vlasů koupím si
mašli z krepového papíru
a taky modrou, jiné už mám
modrá je dobrá,
to s rádiem si zazpívám.
Ta modrá vlasům sluší
a culíky s mašlí schovají mi uši.

Modrá je taky barva z duhy
někdy při dešti
se obloha barvami duhy chlubí.
Tak už víme že modrá
je barva dobrá.

~~~~~~

Autor Květka Š., 16.06.2018
Přečteno 215x
Tipy 6
Poslední tipující: Anděl, Iva Husárková, Malá mořská víla, Akyš
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško.....moc ráda čtu Tvé básně...jsou lehounké jako pírko a moc krásné...**ST**

17.06.2018 07:49:57 | Anděl

i dobra :)

16.06.2018 18:48:40 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí