Utíkej!

Utíkej!

Anotace: Utíkáš?

 

Utíkej!

Ještě můžeš,

stihneš to,

běž!

Ukaž sobě, světu co za zvíře seš!

 

Plaz se!

Když už nemáš nohy.

Nehleď do očí tomu,

kdo ukazuje rohy!

 

Už chladne ti tělo,

a šťáva z něho uniká.

Jak to být mělo?

Němá rybí otázka.

 

Cítíš jen únavu?

Bolest zvolna mizí.

Ztratil jsi svou víru.

A zbytek zmizí brzy

 

Vidíš tu kosu?

Jen klid.

Už přichází tvůj převozník.

Vezme tě na druhou stranu.

Už víš, kde jsi?

Na kolejích ležíš,

vzchop se

a z posledních sil

Rozezvoň sám sobě hranu!

 

Pak utiš svůj hlas

 

To smrt tě vítá v náručí

Pohřbí tvůj strach

S ní už to víc nebolí

Když promění tvé tělo v prach

 

Už neprchej

Nejsi první ani poslední

Kdo neutekl smrti.

Nemůže to být tak zlí

Já nevím

Ale ty to zjistíš…

Brzy

Autor Semisek 48, 17.06.2018
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: AngelLia31, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí