Hunger

Hunger

Lidé jako my milují jen sebe
A s nezměrnou silou se sami dokáží zraňovat znovu a zase
Plamennými proslovy o lásce
K jiným
Která se dávno ztratila
Přetransformovala
V něco trvalejšího
Hmatatelnějšího
A méně niterného

Ani jeden z nás nepřizná
Že to něco máme v pohledech
Které si vyměňujeme
Už jen při hádkách

Do světa vykřičet všechno
Tužby co se probírají
Po láhvích vína
Se silou
I jemností
Se kterou ses mě dotýkal

Jsme lidé
Kteří si lžou do kapsy
Protože mezi námi není nic
Kromě chemie
Která nás nutí
Hledat se v davu
A dotýkat se
Aspoň očima
Autor její alter ego, 18.06.2018
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: Ruda Štola, Jort, Kapka, Lioness, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta poslední sloka je perfektní..

18.06.2018 17:49:33 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí