♥~Na okno zase něco ťuká

♥~Na okno zase něco ťuká

Anotace: ooo///ooo///ooo

...................................................

Déšť mi padal do vlasů
a byla trošku zima
anebo prší pro krásu
to já jsem byla jiná
co miloval ten hudebník
a nechtěl být jen nevděčník
co cizí melodii jak známo
jako ty kapky na okno
on zahraje mi na piáno.

Na tom naleštěném piánu
stojí dvě sošky z porcelánu
ten lovec,on má šíp a luk
té sošce v bílé krinolíně
strašně se zalíbil ten kluk
a jen co na piáno
se jak deštěm rozezvučí tóny
hned položí luk a šípy
na bílou dečku z krajkoviny
a nabídne rámě té krásce
oba pak tančí tak lehce,
lehce...

Když přestal padat déšť
piáno taky ztichlo
ten mladý lovec i ta kráska
dotančí před zrcadlo
tam čekají na hudebníka
a kráska špitne,slyšíš,
na okno zase něco ťuká
to ťuká on,asi prý ztratil klíč
a déšť je taky pryč.

A to je škoda
kouzelně hrála dešťová voda.
To víš.
.............................
.......................
Autor Květka Š., 18.06.2018
Přečteno 219x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...moc krásné Květuško!**ST**

19.06.2018 07:03:25 | Anděl

Okouzlující zamotanost půvabu a něhy.

18.06.2018 17:11:41 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí