Taverna

Taverna

Anotace: ...


Tak jako vzdálený tmou nesoucí se pláč,
kroky nás zanáší jak slepce bez zraku.
K sobě - A já znaven silou svých přízraků,
ulehám v cizím objetí - jak starověký spáč.



Chtíc polibky sklidit z jiných rtů,
slýchám hlasy jež lichotně se linou.
Vinou stávám se obětí své touhy,
v posteli spím s jinou ženou,
než se jeví v mystérii hříšných snů.



Však za bouře a temných vzlyků skal,
v krčmě - opilý tvou krásou se tě ptal.
Kdo vytesal ti v očích démantový svit?
Kdo byl ten co jiskru hvězd vtiskl ti?



Odpověď svlečená bez ostychu.
Probudila ve mně skrytou pýchu.



Říkáš-li:
"Přec nikdo jiný než-li TY"

Autor Adminak, 19.06.2018
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, JSJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jejda...krásné...ale proč to tak je, že uchvácen touhou, muž stává se obětí pouhou a ještě v náručí jiné ženy..kdo je pak poražený?

19.06.2018 09:48:50 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí